Kies uw taal

Beste Expat,

Woont u in Den Haag of omgeving en wenst u de Nederlandse Taal te leren en inzicht te krijgen in de Nederlandse Cultuur? Language Courses The Hague biedt dan uitkomst.

Contact

dianeOns adres is : Citroenstraat 44, 2564 PM Den Haag (Vruchtenbuurt). Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 2 en bus 21 stoppen vlakbij).

Op verzoek organiseren wij cursussen op uw werkplek of bij u thuis. Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen :

Language Courses The Hague
Citroenstraat 44, 2564 PM Den Haag
tel. 070 – 3237929 / 06 – 30479201
e-mail : info@languagecoursesthehague.nl
web : www.languagecoursesthehague.nl
NL66 INGB 0758 0138 68
KvK 27367462  

ROUTE

Hoe komt u in de Citroenstraat ?

met de auto, komende vanuit het centrum van Den Haag (Centraal Station):

Volg de Koningskade. Deze gaat over in de Raamweg. Ga bij het stoplicht linksaf : u komt dan op de Laan Copes van Cattenburch. Rij door tot aan het einde van de Burgemeester Patijnlaan. Ga bij de stoplichten rechtdoor. U komt dan in de Carnegielaan. Ga bij de volgende stoplichten rechtsaf de Groot Hertoginnelaan op. Rij deze laan helemaal uit. Steek bij de stoplichten de Laan van Meerdervoort over richting Valkenboslaan. Ga bij het derde stoplicht rechtsaf. U komt dan in de Weimarstraat. Ga bij de stoplichten rechtdoor. U bevindt zich dan op de Mient. Sla na een paar honderd meter linksaf de Kornoeljestraat in. Neem vervolgens de eerste straat rechts : de Pippelingstraat en direct daarna de eerste straat links : dit is de Citroenstraat. Ons lesinstituut bevindt zich halverwege de straat aan uw rechterhand.

met het openbaar vervoer, komende vanuit het centrum van Den Haag :

Neem tram 2 richting Kraayenstein. Stap uit bij halte Nieuwendamlaan. Loop in de richting van de Bosbesstraat. Ga vervolgens rechts de Kornoeljestraat in. Neem dan de eerste straat links, de Pompoenstraat en direct daarna de eerste straat rechts : dit is de Citroenstraat. Nummer 44 bevindt zich halverwege de straat aan uw linkerhand.

met de auto, komende vanuit Scheveningen :               

Volg de President Kennedylaan. Deze gaat over in de Segbroeklaan. Sla bij het tweede stoplicht linksaf : u komt dan in de Gouden Regenstraat. Volg deze straat tot over de Laan van Meerdervoort. Rij door tot de stoplichten. Ga rechts de Mient op.  Sla na een paar honderd meter linksaf de Kornoeljestraat in. Rij  vervolgens de eerste straat rechts, de Pippelingstraat, in en direct daarna de eerste straat links : dit is de Citroenstraat. Ons lesinstituut bevindt zich halverwege de straat aan uw rechterhand.

met het openbaar vervoer, komende vanuit Scheveningen :

Neem bus 21 richting Vrederust. Stap uit bij halte Perenstraat. Steek de Mient over en loop de  Kornoeljestraat in. Neem vervolgens de eerste straat rechts, de Pippelingstraat, en direct daarna de eerste straat links : de Citroenstraat. Nummer 44 bevindt zich halverwege de straat aan uw rechterhand.